Nastavlja svoj crveno – plavi put: Borac produžio saradnju sa Kulašinom

29.02.2024. | 14:17

Еnver Kulašin nastavlja svoj „crveno plavi“ put. Banjalučki klub je dogovorio saradnju sa krilnim fudbalerom Еnverom Kulašinom na još tri godine.

Banjalučani su tako nastavili sa sklapanjem tima za nove sezone jer su ranije ugovore produžili Sebastijan Еrera, David Čavić i David Vuković.

„Prezadovoljan sam što smo postigli dogovor. U FK Borac sam stekao punu fudbalsku afirmaciju i želja mi je svoj razvoj nastavim u „crveno plavom“ dresu. Hvala čelnim ljudima kluba i sportskom sektoru na ukazanom povjerenju, a meni ostaje da treniram još bolje, i da svakom novom utakmicom budem bolji“, poručio je Kulašin.

Za sportski sektor nema predaha i Oliver Jandrić ima pune ruke posla. Želja svih je da se već u tekućoj stvara okosnica tima za narednu sezonu.

„Drago mi je što smo postigli dogovor sa Еnverom koji je već stekao afirmaciju na premijerligaškim terenima. On je mlad igrač sa velikim potencijalom za dalji napredak, te ujedno i zalog za budućnost ekipe. Naša želja je da okosnicu ekipe ostavimo na okupu. Radimo na tome i za sada sve ide po planu“, rekao je Jandrić.