Savjeti za muškarce: Nemojte raditi ove stvari u krevetu

Buljenje u ženske dijelove tokom oralnog seksa ne čini da se žena osjeća cijenjenom; samo je pomalo jezivo, kao i još nekoliko stvari koje muškarci rade tokom seksa.

“Nije lako muškarce podučavati o seksualnosti jer misle da moraju biti glavni i da znaju šta rade, iako često nemaju pojma,” kaže bračna i porodična terapeutkinja Monika Leizer, te ih pita rade li u krevetu koju od ovih stvari koje žene ne podnose.

  1. Ostavljate čarape na nogama

Čarape jednostavno nisu vizualno privlačne, kaže ona i dodaje da s njima svaki muškarac izgleda kao malo dijete, te da ih žene na nijedan način ne povezuju sa seksualnošću.

  1. Uporno joj dodirujete dijelove tijela s kojima je nezadovoljna

Svaka žena ima nekoliko mjesta na svom tijelu – često na trbuhu ili bedrima – zbog kojih se ne osjeća seksi, a dosljedno pokušavanje uključivanja tog mjesta u igru ​​neće ublažiti njenu nelagodu.

  1. Dopuštate joj da radi sav posao kada je “gore”

Biti “gore” za žene predstavlja seksualnu moću, no to ne znači da vi ne trebate učestvovati. Čak i kad ona ima kontrolu, traži aktivnog partnera.

  1. Stalno je zovete “bebo”

Povremeno “bebo” ili “dušo” može učiniti da se osjećate povezani s partnerom ali pretjerivanje čini da zvučite previše slatkorječivo.

“Uz to, takvi nadimci nju čine bezličnom”, kaže Liezer i savjetuje da radije vičete njeno ime u grču zadovoljstva – ili upotrijebite nadimak za koji ne biste htjeli da vam prijatelji znaju.

  1. Predugo joj gledate vaginu

Buljenje u ženske dijelove tokom oralnog seksa ne čini da se ona osjeća cijenjenom – samo je pomalo jezivo.

“Malo gledanja i divljenja je u redu. Ali nemojte se potpuno usredotočiti na to”, rekla je Liezer za Men’s Health.

Ostavite komentar: