Potkačio tamošnju opoziciju: Indijski ministar pjeva Teja Dorinu pjesmu (VIDEO)

09.04.2024. | 19:41

Srpska pjevačica Teja Dora koja će ove godine predstavljati Srbiju na Evroviziji, širom svijeta proslavila se pjesmom “Džanum” iz “Južnog vetra”, a sudeći po mrežama ova njena numera se trenutno najviše sluša u Indiji.

Razlog je indijski ministar odbrane Rajnat Sing koji je iskoristio dio pomenute numere kako bi se podsmijavao tamošnjoj opoziciji, prenosi “Hindustan Times”.

Rajnat je rekao da će se Indijska nacionalna inkluzivna alijansa za razvoj (INDIJA) truditi da se suoči sa Nacionalnim demokratskim savezom na lokalnim izborima, a u jednom trenutku je krenuo da pjevuši “Moye, moye”.

Teya u refrenu pjeva “Moje more”, a Rajnat, iako je izgovorio “Moye moye”, odnosno pogrešno, niko mu nije zamjerio, jer je nasmijao sve prisutne, pa je šala vjerovatno i uspjela.

 

“Njen koncert u Indiji bi bio jači i od Rijaninog”, “Ko je njen menadžer i zašto još nije organizovao turneju u Indiji?!?!”, “Hoćemo Indiju na Evroviziji!”, “Živimo u simulaciji”, samo su neki od mnogobrojnih komentara, prenosi “b92”.