Neobično takmičenje: Djevojke se tuku grudima VIDEO

Svašta se danas prodaje pod borilačke turnire, pa smo tako putem na društvenim mrežama naletjeli i na takmičenje naziva HSS Seris.

Ako za njega do sada niste čuli, a vjerujemo da niste, kažimo tek toliko da je takmičenje premijeru doživjelo u Džakarti prošlog juna te da je prije dvadesetak dana održano i treće izdanje na Baliju u Atlas Super Klubu.
Zvijezde večeri bili su Džerinks (muzičar i aktivista) te Uus (stend-ap komičar i glumac), a u ring su u jednom trenutku stupile i pjevačica Pamela Safitri te čuvena Di Džej Dinar Kendi.

Upravo je odmjeravanje te dvije djevojke i izazvalo pažnju na društvenim mrežama jer su se dame u jednom trenutku krenule naguravati grudima.

Najprije je sve krenulo kao šala, međutim nakon što je Kendi (desna djevojka) na svoju suparnicu nasrnula nešto agresivnije, došlo je do čupanja i prijetnji.

Treba li uopšte napominjati, muški korisnici društvenih mreža svejedno su pozdravili ovakvu vrstu “komunikacije” te predložili da “grudovanje” preraste u novi sport, piše “Net.hr”.

Ostavite komentar: