Zorana Pavić otkrila kako je smršala 30 kilograma

“Imala sam hormonski poremećaj. Daleko od toga da nisam bila sklona hedonizmu, ali od nekog stresa sam bježala u hedonizam. Moram priznati. Međutim, taj hormonski poremećaj dosta mi je zakomplikovao život i zdravstveno stanje”, otkriva pjevačica Zorana Pavić za Nova.rs zbog čega je promijenila svoj fizički izgled i životne navike.

Pjevačica Zorana Pavić drastično je promijenila fizički izgled i životne navike, pa više nije ni nalik onoj staroj Zorani koja je mučila muku sa viškom kilograma.

Međutim, čak i sa kojim kilogramom gore, ona je umjela to damski da iznese, ali čim je počelo da smeta njenom zdravlju, bila je prinuđena da nešto učini po tom pitanju. Pjevačica otkriva zbog kojih zdravstvenih problema je promijenila ishranu i smršala preko 30 kilograma.

“Uvijek sam apelovala kada napadaju ljude, mislim na javne ličnosti jer smo mi u fokusu kada je u pitanju fizički izgled, da nikada ne znaju s čim se neko nosi. Ja sam imala hormonski poremećaj. Daleko od toga da nisam bila sklona hedonizmu, ali od nekog stresa sam bežala u hedonizam. Moram priznati. Međutim, taj hormonski poremećaj dosta mi je zakomplikovao život i zdravstveno stanje”, priča Zorana.

Pjevačica kaže da je početkom godine započela jednu rigoroznu dijetu koja joj je “spržila” želudac, zbog čega je trpjela posljedice.

U početku sam držala rigoroznu dijetu koju nikome, ali zaista nikome, ne preporučujem jer mi je ugrozila zdravstveno stanje. Apelujem da te rigorozne varijante nikome sreću nisu donijele. Ja sam čak završila i na infuziji. S obzirom na to da sam za kratko vrijeme za promociju htjela da oslabim dosta, počela sam s tim. Mislim danas mi nije žao kad sam pretekla, što bi rekao naš narod”, kaže Zorana i dodaje da zahvaljujući zdravijoj ishrani i vježbanju održava kilažu.

“Promijenila sam način ishrane i fizička aktivnost je prisutna svako jutro kada ustanem. Imam svoje tegiće i vježbam s obzirom na to da je ovo sve sa koronom poremetilo i teretanu i sve ostalo”, rekla je Pavić.

Zorana je prije nekoliko mjeseci krenula na estetske i laserske tretmane uz pomoć kojih održava kožu i zateže višak.

 Ostavite komentar: