Pamela Anderson otkrila: Najbolje iskustvo ikada bilo je sa osamdesetogodišnjakom

Pamela Anderson napisala je bombastične memoare “Love, Pamela”, koji su svjetlost dana ugledali 31. januara, a u kojima daje intiman uvid u svoj život. Između ostalog priznala je da je njeno najsenzualnije erotsko iskustvo bio ples sa jednim 80-godišnjakom.

Proslavljena glumica otkrila je da jeste uživala u tome što je bukvalno non-stop imala seksualne odnose sa bivšim mužem Tomijem Lijem, ali da je iskustvo koje ju je oborilo sa nogu zapravo mnogo prostije – bio je to tango sa muškarcem mnogo starijim od nje.

Pamela je ispričala da je nježan i čvrst način na koji je igrala tango sa ovim čovjekom bio “najčulnije iskustvo koje je ikada doživela”. Ona je dodala da se taj susret dogodio u njenim 20-im tokom boravka u Buenos Ajresu u Argentinu, a istakla je i da osjećaj da je vodi pravi muškarac nikada nije osjetila osim tada.

“To me je promjenilo i nikada to nisam zaboravila”, napisala je ova 55-godišnjakinja, prenosi zena.blic.

Pamela se udavala pet puta, od čega je dva puta bilo za istog muškarca – pokeraša Rika Solomona, a u knjizi je istakla da je do njenih brzih brakova došlo usljed uvjerenja da je sigurno zaljubljena u nekog ako želi da ima seks sa njim.

Naime, glumaca je u knjizi opisala da je užasno seksualno zlostavljanje koje je pretrpjela u djetinjstvu oblikovala njene kasnije percepcije o vezama, ljubavi i seksu, pa otud i gore pomenuti stav.

Pamela je u memoarima istakla i da je jedino njen brak sa Lijem bio brak iz ljubavi, priznavši pritom da su proveli sate i sate u spavaćoj sobi nakon što su se vjenčali. Istakla je da su imali odnose čak i dok je bila hospitalizovana kada joj je pukla cista na jajnicima, a na ruci joj bila prikačena kanila.

U memoarima se osvrnula i na ružne detalje braka sa muzičarem – njegovu posesivnost, ljubomoru i navodno nasilje u porodici.

Ostavite komentar: