Napravio problem u karijeri: Bokser zbog komentara na internetu prebio čovjeka

05.11.2021. | 14:14

Momak kubanskog porijekla napravio veliki problem za svoju karijeru.

MMA borac i profesionalni bokser bez rukavica Ulises Dijaz našao se u centru velikog incidenta. Protiv njega je u SAD podignuta optužnica jer je jednom navijaču nanio teške tjelesne povrede, nakon što je na internetu pročitao negativne komentare o sebi.

Osobi koja ga je vrijeđala na društvenim mrežama ušao je u trag, zatim pronšao lokaciju, a onda ga i izudarao toliko da je morala da reaguje hitna pomoć.

Priča o tuču vlasnika najbržeg nokauta u istoriji boksa bez rukavica i njegovog anonimnog kritičara varira, pa neki izvori kažu da ga je udario samo jednom, dok se na drugim mjestima piše o seriji udaraca šakom u predelu glave!

Dijaz je odmah uhapšen i protiv njega je podignuta optužnica, a u narednim nedjeljama ostaje da se vidi kakva će kazna biti.

Svakako nije dobro za njegov imidž da snagu koju inače gledamo u ringu koristi za obračun sa ljudima koji ostavljaju komentare na internetu.

Inače, Ulises Dijaz ima skor 12-1 u profesionalnom boksu bez rukavica, disciplini kojom se bave jlepotice Pejdž Vanzant, Rejčel Ostovič i naša Nađa Milijančević, a oprobao se i u MMA svijetu gdje je dobio svoju za sada jedinu borbu.

Oznake: MMA borac, Problem, Tuča