Je li Vlahović pred transferom karijere? Anđeloti želi Srbina u Real Madridu

21.07.2023. | 15:08

Srpski fudbaler Dušan Vlahović na meti je trenera Real Madrida Karla Anćelotija, a italijanski mediji tvrde da je iskusni stručnjak kontaktirao Juventus da bi se raspitao za udarnu iglu torinskog kluba.

Iz trenutka u trenutak isplivavaju informacije o potencijalnoj novoj sredini reprezentativca Srbije Dušana Vlahovića. Iako je daleko kraj ljetnjeg prelaznog roka, sjajni golgeter je sve vrijeme u centru pažnje.

Kako je objavila “Gazeta delo sport” napadač Juventusa je na meti Vest Hema, ali premijerligaš nije usamljen, a konkurencija mu je velika.

Činjenica je da su Juventusu hitno potrebne pare, da bi smanjio troškove i logično je da proda bar jednog, a možda čak i dvojicu najvrijednijih igrača Dušana Vlahovića i Enrika Kijezu. Vlahović se dovodio u vezu sa Bajernom, Totenhemom, Pariz Sen Žermenom ukoliko ode najveća zvezda tima Kilijan Mbape, a kako danas pišu “Tutosport” i italijanski “Skaj”, Real Madrid je i te kako zainteresovan za usluge pulena Masimilijana Alegrija.

Po tvrdnji ova dva medija, iskusni stručnjak Karlo Anćeloti je direktno zvao čelnike italijanskog giganta da se raspita kakva je situacija oko Vlahovića. Iako nije još stigla zvanična ponuda iz Madrida, interesovanje koje je pokazao jedan od najboljih trenera svih vremena govori mnogo.

Podsjetimo, sportski direktor Juventusa Kristijano Đuntoli je prije nekoliko dana rekao kako klub maksimalno računa na Vlahovića, ali da će razmisliti ako stigne ponuda koja se ne odbija, iako se ne zna precizno ispod koje cifre ga klub ne bi pustio.

Milan Janković, Predrag Spasić, Perica Ognjenović i Luka Jović su Srbi koji se nisu proslavili u dresu španskog kluba, a ostaje da se vidi da li će baš Dušan Vlahović uspjeti da zasija u dresu koji je san mnogih fudbalera širom planete, prenosi Informer.