Gdje god da se pojavi talentovani fudbaler tu su Madriđani: Real traži sastanak sa Garnačom

18.03.2024. | 17:57

Predsjednik Real Madrida, Florentino Peres, zatražio je sastanak sa krilnim napadačem Mančester junajteda Alehandrom Garnačom i njegovim zastupnicima, izvještava “Defensasentral”, izvor blizak “Kraljevskom klubu”.

Peres je željeo da se sastane sa argentinskim igračem, koji je rođen i odrastao u Madridu, 17. aprila, kada “Kraljevski klub” bude gostovao Mančester Sitiju, u četvrtfinalu Lige šampiona.

Prvi čovjek Madriđana želi da dovede Garnača na “Santjago Bernabeu” i nada se da će uspjeti u namjeri da ubijedi igrača da prihvati njegovu ponudu.

Možda je ideja sastanka i da se postave temelji za eventualnu buduću komunikaciju, koja bi mogla da dovede do dogovora u godinama koje dolaze. Tako je Florentino Peres uspjeo da obezbijedi dolaske u Real čitavom nizu mladih i talentovanih fudbalera, kao što su Eduardo Kamavinga, Orelijan Čuameni, Džud Belingam i Vinisijus, a predstojećeg ljeta bi trebalo da im se pridruži i brazilska senzacija Endrik.

Garnačo, koji je karijeru počeo u Hetafeu, a preko Atletika stigao do “Teatra snova”, prošle godine uspjeo je da se ustali u prvom timu Mančester junajteda, a ove je već nezamjenjivi starter i jedna od velikih nada, oko koje će graditi buduće lice “Crvenih đavola”. Tokom sezone 23/24, postigao je sedam golova i dodao četiri asistencije na 38 utakmica.