Drama se nastavlja: Oglasio se advokat Novaka Đokovića i demantovao ove navode

28.01.2022. | 16:36

Udari na Novaka Đokovića nastavljaju se i dvije nedjelje nakon sramne deportacije iz Australije, a pored zapadnih medija, ima i onih iz Srbije koji su se priklonili tome, pa su tako u posljednjem tekstu BBC-ja, gdje je analiziran Novakov PCR test, u pomoć Britancima stigli i srpski novinari, kao i srpski naučnik.

Upravo zbog navodnog problema oko PCR testa, koje je demantovao i član kriznog štaba dr Zoran Gojković, koji je prije nekoliko nedjelja istakao da je test Novaka Đokovića validan i izdat od strane nadležnog organa Republike Srbije.

Međutim, pojedini mediji plasirali su i informaciju da su pojedini podnijeli krivičnu prijavu protiv NN lica, navodno zbog falsifikovanja Novakovog rezultata na PCR testiranju.

Advokat najboljeg tenisera sveta Goran Draganić, tim povodom je dostavio saopštenje medijima u kojem je demantovao da postoji bilo kakva krivična prijava protiv Novaka Đokovića.

“Povodom objavljivanja netačnih informacija u pojedinim medijima da je protiv Novaka Đokovica podneta krivična prijava i da se protiv njega vodi krivični postupak, želim da obavestim javnost da sam od Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dobio zvanično obavještenje da ovo javno tužilaštvo nije pokrenulo krivično gonjenje protiv Novaka Đokovića, niti je protiv njega podneta bilo kakva krivična prijava”, poručio je advokat najboljeg tenisera svijeta, piše telegraf.rs.