“Demaskirani Novak Đoković”: Srpski as otkrio koja je njegova najgora navika, ali i još ponešto

17.09.2020. | 11:04

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković dao je intervju za socijalne mreže ATP tura, a poseban snimak napravljen je od zapisa iza kamere koji je simbolično nazvan “Demaskirani Novak Đoković”, odnosno “Unmasked Novak Đoković” u originalu.

Takav naziv emisije izazvao je i kontroverze te se niije dopao svim navijačima, jer se radi o Đokoviću koji je i sam preležao korona virus nakon čega je u nekoliko navrata putem svjetskih medija napadan kako se ne pridržava potrebnih mjera protiv kovida. Mada su i drugi teniseri učestvovali u ovakvom vidu intervju, kao recimo Mateo Beretini nedavno, Đokovićevim navijačima se nije dopala cijela situacija.

Jedna od prvih stvari koju je Novak otkrio jeste da li je aplikacija Instagram  “bez koje ne bi mogao da živi”: “Ima nekoliko aplikacija koje mi se dopadaju, među njima i Instagram koji baš volim. Ipak nije izazvao toliku zavisnost u meni da ne bi mogao da živim bez njega.”

Upitan da li postoji pjesma koja mu pruža zadovoljstvo ali se zbog toga srami, Srbin je rekao kako takva ne postoji. Kako je producent insistirao i upitao da li je to možda Keti Peri, Đoković je rekao da nije i poručio kako je ponosan na muzički ukus.

“Pjesma koju biram na karaokama jeste “Easy lover” od Fila Kolinsa”, rekao je.

Sljedeće pitanje glasilo je: “Koja je tvoja najgora navika?”

“To što kasnim. Radim na tome da se popravim i u procesu sam, to traje već nekih 15 godina, ali treba vremena za tako nešto”, priznao je Nole.

Srpski as je još otkrio da je bio fasciniran upoznavanjem Roberta De Nira i kako ananas na pici nikako nije pametna ideja, piše Srpskainfo.