Pritvor za nasilnike: Tukli policajce koji su pokušali da ih legitimišu

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u saradnji sa policijom u Pančevu uhapsilo je M.V. i M.V. zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene radnje i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Među uhapšenima su i N.M., Ž.M., D.D., F.M. i N.B. zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti u četvrtak u Omoljici.

–  M.V. je odbio da da na uvid ličnu kartu koju mu je tražio oštećeni D.P. , pripadnik PU Pančevo, koji je obavljao službenu dužnost, a potom istog bez povoda udario u rame i pružao otpor prilikom stavljanja u položaj za vezivanje, dok su D.D. i M.V. zadavali udarce nogama u predjelu glave i tijela oštećenom D.P. i odgurivali oštećenog M.K., takođe pripadnika PU Pančevo, kojima su se pridružili i Ž.M., N.M.,N.B.,F.M. i M.B., koji su udarce zadavali i A.F., D.C., usljed čega su svi oštećeni, pripadnici PU Pančevo zadobili lake tjelesne povrede, nakon čega je M.V. rukom polomio retrovizor na službenom vozilu MUP-a dok je M.V. sredstva za vezivanje isjekao- stoji u saoštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu je odredio pritvor prema Ž.M., M.V. i M.V. zbog sumnje da bi ponovili krivično djelo.

Ostavite komentar: