Ostaje iza rešetaka: Osumnjičenom za silovanje žene i nasilje nad bebom određen prtivor

Na prijedlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Viši sud je odredio do 30 dana pritvor V. M. (26) osumnjičenom za silovanje vanbračne supruge i prebijanje njihovog zajedničkog šestomjesečnog sina, potvrđeno je u tom sudu.

Pritvor mu je određen zbog sumnje da će boravkom na slobodi uticati na svjedoke i zbog osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenakom periodu ponoviti krivično djelo.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela ”silovanje” i ”nasilje u porodici”, saopšteno je ranije iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

On je na saslušanju u tužilaštvu danas negirao krivična djela za koja se tereti i iznio svoju odbranu.

Naredba o sprovođenju istrage protiv V. M. donijeta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i pretnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpila jake bolove.

Zaprijetio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usljed čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbjednost njihovog zajedničkog djeteta.

Takođe se sumnja da je Vukašin M. u prethodnih nekoliko dana, u vrijeme kada djetetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomjesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i tijelu, usljed čega je dijete zadobilo više tjelesnih povreda.

Ostavite komentar: