Tik Tok obrisao snimak Anje Bla: Djevojka Bake Praseta “kažnjena” zbog vrijeđanja

03.04.2024. | 11:38

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, obmanuo je javnost izjavama da je bankrotirao zbog kocke, a tada ga je navodno ostavila i djevojka Anja Blagojević poznatija kao Anja Bla.

Jutjuber je tada napravio pometnju na društvenim mrežama kada je objavio da je u velikim dugovima zbog kocke, zbog čega prodaje svoju kolekciju automobila i automobil koji je ranije poklonio djevojci, influenserki Anji Blagojević, poznatijoj kao Anji Bla.

Tada je Anja otpratila Baku Praseta sa društvenih mreža, pa se spekulisalo o njihovom raskidu.

Ilić je ubrzo demantovao navode da je bankrotirao i otkrio da je postojao razlog zašto je to učinio – dao je na desetine hiljada evra u humanitarne svrhe.

“Tik tok mi je obrisao video”

Anja Bla je zbog negativnih komentara koje je dobijala na Tik Toku snimila skandalozni video koji joj je ugašen na ovoj mreži.

– Tik Tok mi je obrisao video u kojem sam pojedince koji su se radovali našem raskidu i propadanju nazvala jadnicima, poremećenim i bolesno ljubomornim ljudima. Tako da vam putem Instagrama još jednom kažem, a ste bolesni i poremećeni ako se radujete tuđoj nesreći. Nikada nećete biti ni srećni ni uspješni dok ste toliko zavidni. Iskreno, ništa dobro ni ne zaslužujete u životu – napisala je Anja.