Starleta smanjila grudi za 3.000 evra: “Osjećam se kao da sam krenula na kafu”

03.04.2024. | 11:16

Pobjednica treće sezone rijalitija “Zadruga“, Iva Grgurić, bila je na operaciju smanjenja grudi, a sada je pokazala rezultat zahvata.

Naime, Iva Grgurić je pozirala u topu i helankama, koji su istakli njeno tijelo, te pokazala kako sada izgleda njeno poprsje.

– Prezadovoljna rezultatom smanjenja grudi! – poručila je na Instagramu.

Operaciju platila 3.000 evra

– Kod svakog je drugačija situacija u zavisnosti šta radite, ali mislim da košta oko tri hiljade evra – istakla je na temu cijene zahvata, po dolasku na kliniku prije operacije.

– Osjećam se kao da sam krenula na kafu, a ne na smanjivanje grudi. Povela sam predivnu majku sa sobom kao podršku koja mi generalno stvarno ne treba. Ovo mi je neki put već da radim grudi, malo sam pretjerala, prevelike su. Sad je krenuo neki trend smanjivanja grudi i nije sad kao da pratim to, ali too much je… Šta god da obučem, to je u prvom planu. Mislim da, ja sa svojim nježnim licem… ne ide – rekla je tada Iva Grgurić.

– Moja intuicija mi govori, “Iva, imaš 30 godina, smiri se, treba da se udaš”! Nije sad toliko važno ni bitno da sve to pršti – objasnila je za Blic.