“Igrao je negdje u Španiji”: Nives otkrila sa kojim fudbalerom je bila u vezi

03.04.2024. | 10:55

Spisateljica, glumica, muzičarka i influenserka Nives Celzijus (42) je dugo godina na sceni, a ovaj put je otkrila novu pikanteriju iz svog ljubavnog života.

Često objavljuje na društvenim mrežama golišave fotografije i zabavne sadržaje, a u jednom od njih je, na TikToku, otkrila s kojim fudbalerom je bila u vezi.

Naime, u komentarisanju nekih starijih fotografija našla je na neke na kojima se nalazila u društvu muškarca. Prvo, Nives nije htjela da otkrije o kome je riječ, tvrdeći da je to “neki drug”, a onda ipak otkrila da se radi o bivšem momku.

“To mi je neki drug iz Crne Gore. Hmm, pa ne znam. Dobro, to mi je dečko iz Crne Gore. Bili smo samo par mjeseci zajedno”, kazala je Nives.

Potom je otkrila i o kome je riječ:

“Vanja Popović. Naravno da se sjećam. Bili smo par mjeseci skupa, ali smo prekinuli jer je on negdje u Španiji igrao fudbal”.

Ovaj 47-godišnji Podgoričanin je u to vrijeme nastupao u Španiji, prvo za Sporting Hihon, potom Malagu i Hetafe. U Srbiji je igrao za Zemun, te Železnik iz Beograda, a karijeru je počeo u Budućnosti iz Podgorice.

Inače, Nives Celzijus je poznata po braku sa bivšim igračem Dinama, Dinom Drpićem.

Ovaj je par dugo žario i palio domaćom scenom, a zajedno su bili devet godina. Kao što znamo, upoznali su se 2004. preko zajedničkih prijatelja, a ljubav je brzo planula.

Zaručili su se nakon samo četiri mjeseca veze i dva mjeseca zajedničkog života,a već su se iduće godine vjenčali u Las Vegasu. Medeni mjesec su obavili prije vjenčanja, otputovavši u Diznilend. Sudbonosno da odlučili su izgovoriti nekonvencionalno, daleko od svih bližnjih, a Nives nije nosila bijelu vjenčanicu, već haljinu leopard uzorka.

Razveli su se 2014. godine, a nije poznato zbog čega. Par je zbog djece ostao u dobrim odnosima, a Nives je čak jednom prilikom objavila Dininu fotografiju što je privuklo puno pažnje, ali ona je već ranije rekla da su u prijateljskim odnosima, prenosi “SportSport”.