Prva šetnja malog Maria: Presrećna baka Verica Šerifović izvela unuka u šetnju VIDEO

14.03.2024. | 07:49

Pjevačica Marija Šerifović dobila je sina Maria, krajem prošle godine uz pomoć surogat majke.

Marija je vrlo posvećena mezimcu, te tako gleda da svaki slobodan trenutak provede sa njim. Najveća pomoć pjevačici u odgajanju sina pruža njena majka Verica, koju je sada ekipa “Paparaco lova” uhvatila kako šeta mališana u kolicima u kraju u kojem živi.

Verica svoju sreću zbog unuka ne može, ali i ne želi da sakrije, a ona se vidjela i u njihovoj šetnjici u kojoj je sve vrijeme bila sa osmjehom na licu, te je tepala Mariu.

Inače, Marija je nedavno za Blic otkrila da njenom sinu prija muzika i da mu često pjeva.

– Sve je okej i sve je pod kontrolom, logistika mi je jača strana i sve je kako treba, sve je u redu. Pjevam mu, od rođenja voli glasnu muziku i brzu ne voli sporu – rekla je ona.

Šerifovićeva je na kraju godine sumirala utiske i istakla koliko je zahvalna što je dobila dijete.

– Ja ne znam kako i odakle da počnem. Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine… Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, “Zvezde Granda”, privatan život… I na sve to nevjerovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći: Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama! Jedan zaista vidi sve i vjerujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas, kada imam 39 godina, mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mjesto – napisala je pjevačica, prenosi Blic.