Ne prestaje da se hvali luksuzom: Ema ima tek 23 i već može da kupi pola Beograda FOTO

14.03.2024. | 07:03

Popularna bogata nasljednica ne prestaje da se hvali luksuzom na društvenim mrežama.

Ema Cepter, nasljednica jedne od najbogatijih porodica u Srbiji, ponovo je uspjela da napravi haos na mrežama.

Lijepa 23-godišnjakinja ne prestaje da dijeli fotografije sa luksuznih destinacija i u skupim toaletama zbog kojih mnogi komentarišu da je “život, definitivno, nekome majka, a drugome maćeha”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Nasljednica Zepter imperije zaista živi život punim plućima, što se naročito vidi po njenom Instagram profilu, te je tako jedan dan u Parizu, potom u Monte Karlu, a onda “skokne” do Beograda, pa do Londona…

Svaka lokacija luksuznija je od prethodne, nevezano da li se fotografiše u hotelskim sobama ili sopstvenim stanovima. A dovoljan je jedan pogled da vam bude jasno da je čak i najmanja prostorija sa njenih slika veća od stana prosječnog Srbina.

Interesantno je da Emin život nije bio oduvijek med i mleko. Nažalost, ova prelijepa mlada žena ostavljena je na rođenju, no veoma brzo je zapala za oko najbogatijem bračnom paru u Srbiji – Filipu i Madleni Cepter, koji su je odveli u topli dom i dali joj svu ljubav koju je mogla da zamisli.

Zanimljivo je i da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njoj, a Filip i Madlena svojevremeno su, davne 2000. objavili na najljepši mogući način vijest da je malena Ema postala član njihove porodice, prenosi kurir Kurir.rs pisanje Wanteda.