Naomi Kembel ima novog momka: Mlađi od nje 16 godina i zarađuje milione

29.02.2024. | 14:13

Crna Pantera pokrenula je lavinu kometara kada se na dodijeli BAFTA nagrada pojavila na crvenom tepihu sa ovim arapskim Apolonom

Zove se Mohamed Al Turki, mlađi je od nje 16 godina, iz Saudijske Arabije je i kažu da zarađuje milione. Mohamed je pre pet dana je dijelio slike sa proslave rođendana urednika Voug magazina, Edvarda Enifula – s Naomi u naručju.

-Povezala ih je ljubavi prema modi i umetnosti i imaju mnogo zajedničkih prijatelja. Naomi je bila u Dubaiju s njim i čini se da nikad nije bila srećnija. Provode puno vremena zajedno i izgleda da postoji iskra između njih, čak i ako je trenutno samo prijateljstvo – rekao je anonimni izvor za “The Sun”.”

Naomi čuva svoj privatni život od očiju javnosti, ali ono što se zna je da je bila verena dva puta, prvo za basistu grupe U2, Adama Clejtona, a zatim za italijanskog šefa Formule 1, Flavija Briatorea, ali nikada se nije udala.

U intervjuu o svom ljubavnom životu, Naomi je rekla, par dana prije nego što se prvi put pojavila sa Mohamedom: “Blagoslov je pronaći tu srodnu dušu koja će vas razumeti”.

Čak i ako je samo pronašla vrlo bliskog prijatelja u Mohamedu, jasno se vidi daje Naomi presrećna, a to što je postala majka je promijenilo, a Naomi je tajno dočekala svoje drugo dijete prošlog ljeta.

-To je najveća radost koju sam mogla da zamislim – rekla je.