Kriv je Pluton! Njima mart ne donosi ništa dobro

01.03.2024. | 06:30

Mart je mjesec kada se sve budi i dok će pojedinim znacima horoskopa stići sjajne vijesti, drugi će imati manje sreće. Za to je glavni krivac planeta Pluton koja će direktno uticati na tri znaka Evo o kome je riječ:

Lav

Ako ste rođeni u znaku Lava, neminovno je da ste vatreni, snažni i odlučni. Ponekad će vam se činiti da je svijet pred vašim nogama, ali biće dosta neizvjesnosti i nesigurnosti koje će vas izazivati u martu 2024. godine. Ovaj mjesec vam donosi važne lekcije, a posebno ako imate probleme sa samopouzdanjem. Može da se desi da budete nezadovoljni nečim što je dio vašeg imidža. Strpljenje će takođe biti poljuljano, a to može da vas učini napetijima nego inače. Horoskop vas savjetuje da obratite pažnju na znake koje vam podsvijest šalje. Vremenom ćete shvatiti kako svaki aspekt života određuje vaš novi put razvoja.

Vaga

Mart 2024. može da vam donese osjećaj da ne možete da prekinete začarani krug u kom se nalazite. Način života može da postane problematičan, a najveću lekciju koju dobijate, vezana je za novac. Februar je najvjerovatnije donio mnogo izazova sa kojima ste morali da se suočite i nikako niste mogli da ih izbjegnete. Određene greške mogu da se ponove i tokom ovog mjeseca. Horoskop vas savjetuje da strogo povedete računa o troškovima, kako u zadnji čas ne biste ostali bez novca. Takođe budite oprezni sa odlukama koje donosite, a koje se tiču posla.

Vodolija

Željećete da vidite promjenu na ličnom nivou, ali izgleda da mart 2024. godine neće biti vaš mjesec. Doći će do određenih transformacija koje sa sobom mogu da donesu iznenadne probleme. Biće vam potrebna podrška, a zvijezde kažu da će se nova ljubav pojaviti u vašem životu. To će biti veliki izazov za vas, jer će vas natjerati da uvedete mnogo promjena. Biće mnogo neuspeha u ljubavnim odnosima, ali na kraju mjeseca slijedi poznanstvo sa srodnom dušom.