“Nije dugo bio u zatvoru”: Nikolićeva otkrila da li joj je Rasta oduzeo starateljstvo nad kćerkom

29.02.2024. | 14:05

Pjevačica Ana Nikolić podigla je prašinu kada je na svom Instagram nalogu podjelila prepisku sa bivšim partnerom, reperom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru.

Njih dvoje nakon razvoda nerijetko su bili u lošim odnosima, te su se javno prozivali, a sada je u jednoj poruci Rasta poručio Anu da će dijete vidjeti tek u Centru za socijalni rad. Prvi put nakon porodične drame, Nikolićeva se oglasila za medije i navela da ona ima starateljstvo nad djevojčicom.

“On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad riješim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo nad Tarom. To je jedina istina i treba da se zna”, kaže pevačica, prenosi Pink.

Pjevačica je istakla da je njen imidž jasan u medijima.

Meni je moj imidž jasan u medijima, ja nisam uspjela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi. Niko neće da se više ku*či bez pokrića, narkotrafikant iz CZ-a, ne sjećam se da sam ga posjećivala na Sorboni, ni na Pristonu, ni na Jejlu, nego u CZ, pritom mi ovo uopšte nije obaveza. Odavno smo mi razvedeni, i to baš na današnji dan.

Ana je na profilu podijelila i sliku da je izbačena iz roditeljskih grupa predškolske ustanove u koju Tara ide.

“Danas je divan dan, imam baš takvu novu pjesmu! Tema je starateljstvo. Ako se ovakvima kao što je Rasta da starateljstvo, onda treba da nestanemo svi. Putin neka baci atomsku bombu, ovo nije normalno. Mene vrtić blokira jer sam poslala Rastinu poruku. Moje dijete tamo ići neće. Ja imam starateljstvo nad djetetom, a materijalno izvolte! Baš bih voljela ko će da mi dijete uzme, od danas neka me smatraju najvećim neprijateljem, svi znaju na šta sam spremna za nepoznate ljude, a zamislite šta sam samo spremna za svoje dijete, ja bih se iz zemlje iselila, jer ipak sam ja Ana, mama Tare Đurić, nisam surogat majka”, poručila je Ana.

Podsjetimo, pjevačica Ana Nikolić, nakon sukoba koji je imala sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom i poruka koje je javno objavila, izbačena je iz svih grupa koja se tiču ćerke i predškolske ustanove koju pohađa. Naime, pevačica i reper su se rano jutros sukobili, a u poruka koje su razmenili desila se i pokoja psovka, ali je pomenut i Centar za socijalni rad. Nakon svega, Anu su izbacili iz svih grupa za predškolsko koje pohađa njena nasljednica. Ona je objavila to na Instagramu i napisala: “Strašno”. Nakon toga je saopštila da dijete neće slati u školu.