Nakon što je napao majku: Kejdž platio 150 hiljada dolara da mu sin izađe iz zatvora

11.07.2024. | 08:53

Holivudski glumac Nikolas Kejdž platio je kauciju 150.000 dolara, kako bi njegov sin Veston Kejdž Kopola pušten iz pritvora. Ove navode potvrdila je i Policijska uprava Los Anđelesa.

Podsjetimo, 33-godišnji Veston uhapšen je po nalogu za krivično djelo, a zbog incidenta koji se odigrao u aprilu, kada je navodno fizički nasrnuo na svoju majku.

Detalji o incidentu nisu poznati, ali je njegova majka Kristina Fulton (57) u aprilu viđena sa povredama na licu i to nedjelju dana nakon što su je Vestonovi prijatelji pozvali da mu pomogne tokom krize sa mentalnim zdravlje kroz koju je prolazio.

– Kada sam došla, zatekla sam svog sina koji je očigledno bio u stanju mentalnog rastrojstva, što je uzrokovalo užasno iskustvo. Uvijek sam pomagala svom sinu kroz borbu za mentalno zdravlje. Radim sve što mogu da mu obezbijedim stalnu podršku koja mu je potrebna – saopštila je Kristina nakon što se u javnosti saznalo za ovaj Vestonov ekces.– sa bivšom suprugom Aleks Kim dobio je 18-godišnju Kal-El Kopolu, a sa sadašnjom ženom Rikom Šabatom ima 5-godišnju Augustu Frančesku Kejdž Kopolu.

Veston je i ranije imao probleme sa zakon; 2017. uhapšen je nakon što je automobilom udario u znak za zaustavljanje, parkirane automobile, drvo i poštanske sandučiće, a potom pobjegao sa lica mjesta.

Takođe, uhapšen je i 2011. zbog optužbi za nasilje u porodici koje je protiv njega podnijela njegova bivša supruga Niki Vilijams, prenosi Žena Blic.