Krajem seprembra: Udaje se Kaja Ostojić

11.07.2024. | 08:22

Pop pjevačica Kaja Ostojić (40) staje na ludi kamen krajem septembra.

Ona će, kako saznaje Informer, izgovoriti sudbonosno DA svom izabraniku, grafičkom dizajneru Milošu (40), a vjenčanju, kao i žurci, koju će tim povodom upriličiti, prisustvovaće samo odabrani!

“Kaja i Miloš za sada kriju lokaciju na kojoj će se venčati, znaće je samo oni koji će biti pozvani na venčanje, i to tik pred sam događaj. Žele da tog dana sve zvanice uživaju u potpunoj privatnosti”, ispričao je za Informer dobro obaviješteni izvor.

Dodao je da su venčanje zakazali istog dana kada su im stigli papiri o pređašnjim razvedenim brakovima.

“Kaja se razvela u Belgiji, a Miloš u Crnoj Gori, pa su nekoliko meseci čekali na legalizaciju razvoda u tim zemljama. Nedavno su im stigli svi neophodni papiri za stupanje u novu bračnu zajednicu, pa više nije bilo prepreka”, ispričao je izvor.

Dodao da se buduća mlada uveliko bacila na organizaciju glamuroznog vjenčanja.

“Kaja je već poručila haljinu svetski poznatog dizajnera koju će nositi tog dana, a sve zvanice, baš kao i mladenci, biće u crnom. Ovih dana budući supružnici pažljivo biraju dekoraciju, tortu, prave listu pesama koje će bend svirati, a to će pretežno biti numere Ejmi Vajnhaus, ‘Gansen rouzis’, koje oboje privatno vole i slušaju.

Osim Miloševe i Kajine porodice, vjenčanju će prisustvovati i njihova deca, kao i najbliži prijatelji, kumovi…

“Biće oko sedamdeset zvanica. Žele da tog dana sa njima budu samo najbliži i oni koji su istinski srećni zbog njih dvoje. Svoju svadbu zamislili su kao žurku koja će potrajati do ranih jutarnjih sati, a sa koje gosti neće želeti da odu svojim kućama. Na meniju će se naći razni specijaliteti koji se na drugim proslavama tog tipa retko sreću. Osim pića, gostima će na raspolaganju biti i koktel-majstor”, završio je izvor.

Buduća mlada potvrdila je ova saznanja, ali je odbila da govori o detaljima svadbene proslave.

“Tačno je da smo zakazali venčanje i da su konačno stigli papiri o našim razvodima. Mogu samo da vam kažem da oboje jedva čekamo da i zvanično postanemo muž i žena, mada mi to već jesmo, i bez papira. Najvažnije je da smo nas dvoje presrećni, da se volimo svakoga dana sve više, i da se nadamo da će tako biti do kraja života”, rekla je kratko za Informer Kaja Ostojić.

Oznake: Kaja Ostojić, Udaja