Zablistala u bijeloj vjenčanici: Udala se “djevojka sa krilima”, čestitke samo pljušte FOTO

23.02.2024. | 13:02

Dejana Bačko i njen partner Marko Nežić nedavno su postali roditelji, a sada su odlučili i da se vjenčaju.

Slikarka i šampionka u paratekvondou, Dejana Bačko, rođena je bez ruku, a odavno je odabrala borbu kao model ponašanja i postala predmet divljenja mnogih. Dejana i njen partner Marko Nežić postali su nedavno roditelji djevojčice kojoj su dali ime Lara, a koje potiče iz grčkog jezika i znači pobjeda.

Naime, Dejana je sada na svom profilu na Instagramu objavila sliku sa vjenčanja sa svojim izabranikom, a čestitke nisu prestajale da se nižu.

“S ljubavlju i blagoslovom stupili smo u novo poglavlje zajedno” – napisala je Dejana, koja je blistala u vjenčanici i sa prelijepim buketom sa bijelim cvijećem, dok je mladoženja bio u sivom elegantnom odijelu, a kćerkica je pozirala sa njima u crkvi.

Podsjetimo, Dejana se porodila prije godinu dana i tada je na svom Instagram profilu, na kom ima više od 87 hiljada pratilaca, podijelila fotografiju sa kćerkicom, a njen osmijeh govorio je o njenoj sreći i ponosu.

– Bože, hvala ti na ovom poklonu – napisala je ona uz objavu, nakon čega su se komentari samo nizali.

Inače, Dejana iako ima hendikep u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne obaveze, a sa svojim pratiocima nerijetko dijeli kako slika, putuje, trenira.

S obzirom da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje tijelo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primjer četkicu za slikanje drži prstima na nogama, prenosi Blic.