U požaru ostali bez krova nad glavom: Humanitarna akcija za pomoć porodici Todorović

23.02.2024. | 17:02
Pravoslavno humanitarno udruženje “Sveti Sava” i Humanitarna grupa “Vukovi” sa Pala pokrenuli su humanitarnu akciju za prikupljanje finansijske i materijalne pomoći za porodicu Todorović iz ove lokalne zajednice, koji su u požaru ostali bez krova nad glavom.

Iz Pravoslavnog humanitarnog udruženja navode da je u mjestu Ćemanovići sinoć izgorjela kuća porodice Todorović.

“Teško neko vrijeme za naš grad, sugrađane, pa i nas same. Još se nismo oporavili od nesreće koja je zadesila porodicu Terzić u Mokrom, a danas dobijamo novu informaciju. Našem sugrađaninu Bojanu Todoroviću usljed požara izgorjela kuća u kojoj je živio sa majkom i dvoje djece. S obzirom da su ostali bez svega, od namještaja, garderobe i udžbenika potrebna im je naša pomoć, kako bi se što prije, koliko toliko vratili normalnom životu”, objavilo je Pravoslavno humanitarno udruženje na svom “Fejsbuk” profilu.

Iz ovog Udruženja vjeruju da će uvijek kao do sada svi reagovati brzo, donirati od srca koliko ko može i pokazati porodici Todorović da su uz njih.

Sve uplate se mogu izvršiti na žiro-račun Udruženja 5540300000000988 u Novoj banci.

Uplate se mogu izvršiti i na račun Udruženja građana Ersoft kluba “Vukovi” 5557000059814136 u Novoj banci, a svrha doznake “Pomoć za porodicu Todorović” ili lično kod njihovog blagajnika.

Više informacija moguće je dobiti na broj telefona 066 679 694 – Miloš Rajić.