Izlazi samo sa mlađim muškarcima: Žena otkrila prednosti starijih dama VIDEO

Žene koje vole da izlaze sa mlađim momcima ponijele su naziv kuguarke, a na svom ljubavnom putu suočavaju se sa pregršt osuda i predrasuda.

Međutim, postoje i oni koji ih podržavaju i koji su znatiželjni zbog čega ih mlađi muškarci vole i zbog čega je dobro biti u vezi sa starijom ženom.

Na ova pitanja odgovor je dala Karen Poter, koja je zbog svojih zanimljivih ljubavnih priča postala popularna na društvenoj mreži “TikTok”.

Karen koja ima 60 godina već duži vremenski period izlazi isključivo sa mlađim muškarcima i tvrdi da postoje brojne pogodnosti zabavljanje sa ženama njenih godina.

@karenleepoter #olderwomenrock #cougarsoftiktok #karen #olderwomendating #OlderWoman @karenleepoter @sextalkwithmymom @sextalkwithmymom ♬ Older Women – The Sheltons

– Sa starijom ženom znate na čemu ste. Nema dječjih igrica, pouzdane smo, nemate obavezu prema nema, nezavisne smo i odlične u krevetu – naglasila je ona.

Sudeći po komentarima, ljudi su podijeljenog mišljenja kada je njen stav u pitanju, te su je jedni podržali, a drugi napali.

– Vi ste svoju mladost proživjeli i doživjeli. Ostavite mlade ljude da se vole – napisala je jedna žena.

– Starije žene su najbolje. Sa vama čovjek može samo da uživa – napisao je korisnik društvene mreže “TikTok”, prenosi Telegraf.

Ostavite komentar: