Vera je svjetska atrakcija! Brije muškarce dok u donjem vešu sjedi na njima VIDEO

20.06.2023. | 15:07

Vera, djevojka iz Kalifornije, koja je i berberin i frizerka, postala je svjetska atrakcija kada se pročula vijest o načinu na koji brije svojih mušterija.

“Ja sam ženski brijač i naplaćujem 113 evra za podbrijavanje, a muškarci ne mogu odoljeti mojoj jedinstvenoj metodi brijanja, ne mogu se zasititi”, riječi su 26-godišnje Kara Vera iz Kalifornije.

Naime, ona je posebnom metodom šišanja privukla mnoge klijente muškog pola i to zahvaljujući “uniformi” koju nosi dok brije.

@karaa.veraa My boyfriend is so sick of filming these hahaha #karasfades #nekovera #femalebarber ♬ original sound – Kara Vera

Dok sjede udobno zavaljeni u stolicu, Vera koja na sebi često ima samo majicu i gaćice, pažljivo brije muškarce. Upravo zbog toga, ona je postala i zvijezda društvenih mreža.

Nedavno se preselila u Las Vegas nakon što je pronašla svoju specijalnost. Kao što se i očekivalo, Vegas se pokazao kao savršeno mjesto za njenu jedinstvenu metodu.

Cijene se kreću od oko 100 evra za osnovno šišanje kose ili brade, a više naplaćuje ako je u uslugu uključeno skidanje odjeće i masaža.

“Shvatila sam da ovako mogu zaraditi kada sam sjedila na svom prijatelju na videu koji sam objavila na društvenim mrežama, a koji je “eksplodirao” i svi su pohrlili u komentarima da pitaju za moje usluge. Odlučila sam da počnem sa oblačenjem u donje rublje i sjedenjem na klijentima. Svi su izuzetno puni poštovanja. Dolaze po jedinstveno iskustvo i stvarno uživaju u tome”, kaže ona.

Iako većina pretpostavlja da dame ne žele da njihovi partneri koriste njene usluge, ona otkriva da to nije slučaj. Zapravo, tako dobija mnoge rezervacije, piše britanski tabloid San.

“Nikad nisam imala ženu koja se naljutila. Žene su me tražile da rezervišem termine za njihove momke i supruge i često me traže da dođem i na njihova vjenčanja”, pojasnila je ona na kraju razgovora, piše Blic.