U Lidlu ratno stanje zbog ćevapa: Tuča penzionera, žena legla preko frižidera VIDEO

U Lidl marketu u beogradskoj opštini Borča danas je došlo do totalnog haosa zbog povoljne cijene junećih i svinjskih ćevapa.

Snimak tuče starijih građana pojavio se i na društvenim mrežama, a na njemu se vidi jedna starija žena koja pokušava da uzme paket ćevapa dok istovremeno brani drugima da uzmu, prenosi Mondo.

Okupio se veliki broj starijih građana zbog akcije u Lidlu zbog koje je nastao totalni haos. Ne vidi se ko šta i koliko paketa uzima, ljudi viču, guraju se, a pomenuta žena je u jednom trenutku čak gornjim dijelom tijela “ušla” u frižider kako bi odbranila svoje pakete koje je namjerila da uzme.

Akcija Lidla za ćevape od svinjskog i junećeg mesa završava se danas, a cijena po kilogramu iznosi 319,99 dinara (5,35 KM). Akcija je počela u četvrtak 23. marta, a završava se danas pa je zbog toga došlo do gužve i tuče.

“Gospođo, pa gospođo molim vas… Zvaćemo obezbjeđenje, ovo nema smisla”, glasi komentar neke žene usred borbe za juneće i svinjske ćevape.

Ništa bolja situacija nije ni u mjestu Stanovo kod Kragujevca. Iz istog razloga je i tamo došlo do haosa zbog popusta na ćevape.

Ostavite komentar: