Sa sobom nosi ličnu zalihu poslastica: Kraljica Elizabeta ima neobičnu slatku naviku

Kraljičina bivša dama, Pamela Hiks, otkrila je da kraljica Elizabeta tokom posjeta sa sobom nosi ličnu zalihu slatkih poslastica, jer ostatku porodice ne može da vjeruje, piše britanski “Mirror”.

Kraljica Elizabeta prinuđena je da sa sobom uvijek nosi sopstvenu kutiju čokolade, prema riječima njene rođake. Iako je kraljica, dešava se da neke slatkiše na može da ostavi u sobi bez nadzora. Ledi Pamela, njega bivša bliska prijateljica i dama, otkrila je neke zanimljive činjenice iz Elizabatinog života u dokumentarnom filmu “Moje godine sa kraljicom”, prenosi Super žena.

Ona je pored kraljice odrastala, bila joj djeveruša na svadbi, pratila je na mnogim dugim putovanjima… Ovaj put, Pamela je otkrila zanimljivu i priču u vezi sa čokoladama.

Objašnjava da bi, kada bi kraljica otišla kod nekoga u posjetu, uvijek ponijela kutiju čokolada za domaćicu, ali i ličnu kutiju za sebe, koju ne bi željela da podijeli sa ostatkom svoje “pohlepne” porodice.

Dama Pamela, praunuka kraljice Viktorije i rođaka princa Filipa, rekla je da je kraljičina strana porodice ta koja nije mogla da se suzdrži.

“Ona ima svoju kutiju čokolade i naučila je da je drži u svojoj sobi, inače kaže da je porodica toliko pohlepna da ih svi jedu prije nego što ona to uradi. Ne i naša porodica, nego njena porodica”, rekla je lejdi Pamela.

Takođe, Pamela je ispričala i jednu zamiljivu anegdotu vezanu za čokoladu i njenog psa Naiolu kojeg je donijela iz Indije:

“Jedne večeri čekali smo kraljicu da siđe na večeru i bilo je neobično kad je kasnila 4 ili 5 minuta”, počela je Pamela, a zatim citirala kraljicu: “Ne smeta mi što Naiola ulaza u moju sobu, zapravo uživam u tome. Ne smeta mi ni što je Naiola otvorio moju kutiju čokolade, ali da li uvijek mora da zagrize svaku?”

Ostavite komentar: