Recept za češći seks! Muškarci, radite ovo i vaše žene će biti raspoloženije za ljubav

Kada bi se držali nekih stvari, muškarcima bi život bio bajka, jer bi njihove žene gotovo uvijek bile raspoložene za seks, kaže američka književnica Holi Riordan.

Nabrojala je 12 stvari kojih bi se momci trebali držati kako bi njihove partnerke češće poželjele biti intimne s njima:

Flertujte s njom

I radite to pomalo tokom cijelog dana, umjesto da skačete na nju kada vam seksualni nagon proradi. Tretirajte je posebno cijeli dan, počevši od nestašne jutarnje poruke pa do poljupca u vrat nakon napornog dana. Izgradite seksualnu napetost.

Angažujte se oko predigre

Umjesto da je odmah hvatate za intimne dijelove, poljubite je nježno u usta pa je nastavite ljubiti dugo i senzualno. Vidjećete kako će brzo postati zainteresovana za vođenje ljubavi.

Govorite joj slatke stvari

Umjesto da joj stalno stimulišete tijelo, stimulišite njen um. Ispričajte joj, recimo, priču o tome kako ste se prvi put sreli – sa svoje tačke gledišta. Otkrijte joj što ste pomislili kada ste joj prvi put vidjeli lice. Pokažite joj da možete biti i vrlo slatki govornik.

Stavite svoj najbolji parfem

Ženama treba više od dobrog pogleda da bi se zagrijale pa se koncentrišite i na njezina druga čula – naročito miris. Operite kosu novim šamponom pa se poprskajte parfemom koji znate da voli.

Budite romantični

Budite klišej. Kupite joj tu i tamo bombonjeru, pospite laticama ruža krevet, ostavite joj male ljubavne poruke… Slobodno kopirajte scene koje ste vidjeli u romantičnim komedijama. Biće joj drago i misliće kako je to jako slatko.

Zavodite ju kao prvog dana

Ne dopustite da strast među vama izblijedi. Život je previše kratak da biste živjeli bez strasnih zagrljaja.

Dirajte prava mjesta

Njezin vrat, ramena, grudi… Ne zaboravite koje su joj erogene zone, jer svaka je važna. Istražite njeno tijelo i zapamtite koji dijelovi su najosjetljiviji.

Angažujte se oko kućnih poslova

Iznesite smeće, operite suđe, složite osušen veš… Iznenadite ju tako da kada dođe kući – jednostavno bude srećna, a tako će biti i raspoloženija za intimne trenutke.

Pobrinite se da se osjeća lijepo

Neka se uvijek osjeća posebno, kao da je najljepša i najseksepilnija žena na svijetu. Nije dobro dopustiti da stvori utisak kako spavate s njom samo zato što je tamo i samo zato što vam je partnerka.

Izmasirajte je ponekad

Ako je pod stresom od svakodnevnih briga, teško će biti raspoložena za seks. Zato, izmasirajte je mirisnim uljem lagano i nježno, i gledajte kako se opušta.

Potrudite se malo više

Nosite čistu odjeću. Obucite farmerke koje vam dobro stoje, u kojima vam guza izgleda seksi, i znate da ona to vidi. Nosite bokserice dobro skrojene, ne bilo kakve – tek toliko da imate nešto na sebi. Ako se žena potrudi da izgleda dobro, zašto ne bi i vi.

Budite džentlmen

Žene vole kada ih partner, bez obzira koliko dugo su u vezi, tretira s poštovanjem, da je pažljiv i pristojan, prenosi 24sata.hr.

Ostavite komentar: