Pukla onlajn ljubav! Slao novac “djevojci”, čekao je na aerodromu, ali ona nije došla

Kada je Britanac Kolin Or (40) preko jedne internet stranice za upoznavanje upoznao Ukrajinku Olgu Marčenko, mislio je da je to ljubav njegova života.

On i Ukrajinka izmijenili su više od 800 elektronskih poruka, hiljade poruka na WhatsAppu, brojne telefonske pozive i fotografije.

Kolin je tokom njihove veze 32-godišnjoj Olgi slao i novac koji joj je bio potreban za uzdržavanje kćerke s kojom je živjela u ukrajinskom gradu Lugansku.

Nakon nekoliko mjeseci onlajn veze, Olga mu je priznala kako bi voljela živjeti u Edinburgu s njim. Kolin je odmah požurio na Western Union i poslao joj novac, ali kada je došlo vrijeme da napokon uživo vidi odabranicu svoga srca, duboko se razočarao.

Olga je s kćerkom trebala sletjeti na aerodrom u Edinburgu, a Kolinu je opisala što obje imaju na sebi kako bi ih lakše prepoznao. Ali kad je došao na aerodrom da bi ih pokupio, njih dvije nisu izašle iz aviona koji je stigao iz Ukrajine. Kolin je pomislio kako se Olgi nešto dogodilo pa je prijavio policiji njezin nestanak. Ali policija mu je otkrila kako osoba pod tim imenom stanuje izvan Velike Britanije te da nije nestala.

Kolin je tada shvatio da ga je fatalna Ukrajinka prevarila i to zbog 1.600 funti koje joj je on tokom njihove veze poslao.

“Naravno da sam u početku znao pomisliti da je možda riječ o prevarantkinja. Ali, nakon svih poruka, poziva i svega što smo prošli zajedno, mislio sam da sam napokon pronašao nekoga za sebe. Kada bih mogao razgovarati s njom, samo bih je volio pitati zašto baš ja. Od milion drugih muškaraca, zašto je izabrala radničkog muškarca srednje klase kako bi od njega krala. Krvavo sam radio i zaradio herniju, zbog čega moram ići na operaciju, a sve zato što sam njoj i njezinoj kćerki htio pomoći”, kazao je Kolin (40) koji je svojim primjerom želio upozoriti druge ljude da ne vjeruju svima koje upoznaju na internetu uprkos tome kako se oni predstavljaju. Iako su od tada prošle tri godine, Kolin je još slobodan te i dalje traži svoju srodnu dušu. Trenutno radi kao kuvar i u tom je poslu, čini se, vrlo dobar jer ima i svoje kurseve, piše Večernji list.

Ostavite komentar: