Propusti koji se pamte: Ovako izgleda rasprava i ogovaranje “mladenaca iz pakla”

Prethodnih nekoliko godina svjedoci smo bizarnih incidenata koji se dešavaju na svadbama – od čudnih plesnih koreografija, preko urnebesne organizacije vjenčanja do užasnog ponašanja mladenaca.

Upravo oni, glavne zvijezde velikog dana očekuju da će im svi propusti biti oprošteni, ali istina je da će neke od njih gosti još dugo pamtiti.

Korisnici Redita nedavno su se upustili u raspravu i ogovaranje “mladenaca iz pakla”, a iz njihovih ispovijesti zaključuje se da stvari ponekad lako izmaknu kontroli kada se popije čašica više ili vas obuzme euforija zbog veselja, prenosi Net.hr.

Policija obuzdavala mladence

“Radio sam u sali za vjenčanja. Na kraju smo doslovno morali da zovemo policiju jer su se mlada i mladoženja popeli preko šanka i krali cugu”, napisao je neko.

“Mlada je rekla svojoj mami da slave vjeridbu. Ustvari je bila riječ o vjenčanju”, odao je jedan korisnik mladu.

“Mladoženja je otplesao koreografiju iz “Prljavog plesa” sa maćehom. Pritom je uključio apsolutno sve, pa čak i ruke na zadnjici”, ispričao je neko.

Bez alkohola i muzike

“Mladoženja i kum otpevali su užasnu a cappella verziju pjesme “Stend baj mi”. Ali najgore je bilo to što mladoženja nije pjevao pjesmu svojoj novoj supruzi, nego svojoj majci”, piše jedan korisnik.

“Nevjesti je treblo tri sata da se uopšte pojavi. Sa svadbe su otišli u balonu na topli vazduh. Brak nije potrajao ni godinu dana”, otkrio je neko.

“Bilo je to vjenčanje bez alkohola i muzike. Mladoženja je “gurao” ljudima svoju pljosku i hvalio se njome. U hrani sam našao dlaku”, opisao je jedan korisnik “Redita” svoj doživljaj.

Otkačeni sveštenik

“Bio sam fotograf na vjenčanju. Mladoženja je imao dvoje dece iz prethodnog braka. Fotografisao sam mladu i njene prijateljice u apartmanu, a sve su bile obučene u iste ogrtače. Tu je bila i mladoženjina kćerkica, koja je bila zadužena za prosipanje latica. Kada sam ih okupio za grupnu fotku, jedna žena u ogrtaču stajala je sa strane. Mahnuo sam joj da im se pridruži, a u sobi je zavladao muk. Mlada je tada rekla: “Ne želim je na slici.” Ispalo je da je to njegova bivša koja je došla da pazi na kćerku”, napisao je fotograf.

“Usred ceremonije svešteniku je zazvonio telefon i on se javio. Rekao je da zove Bog i da želi da porazgovara sa mladoženjom. I tako su oni pred svima ćaskali, a onda se ceremonija nastavila kao da se ništa nije dogodilo”, opisao je jedan gost na venčanju.

“Mlada se napila i sjela nekom tipu u krilo i flertovala sa njim, dok je mladoženja sjedio sam za stolom, vidno utučen”, napisao je neko, prenosi Blic.

Ostavite komentar: