Prodaja voća u plićaku: Scena koja koja “baca” osmijeh na lice, ali i izaziva nostalgiju

Fotografija s Facebook stranice Dnevna doza prosječnog Dalmatinca ovaj put je izazvala nostalgiju među pratiocima stranice.

“Morski pazar”, stoji uz fotku čovjeka koji voće prodaje iz čamca stojeći u plićaku.
Ispod fotke zaredali su se brojni komentari u kojima su se pratioci prisjetili da su se ovakvi prizori nekad često viđali širom obale, a neke je ova fotka vratila i u djetinjstvo.
“Odrasla gledajući ih. Vjerovali il ne al 60- ih god na splitskoj rivi su bili normalna svakodnevica”, “A u to vrijeme smo sjedili na zidiću, plivali pjesme našeg vremena, svirali gitare i u znak pažnje donijeli po koji grozd, smokvu, itd. Nismo pjevali za pare, nego čisto iz ljubavi prema svemu lijepom što nas okružuje”, “Prizor iz moga djetinjstva! Supetar ostrvo Brač. Najbolje nektarine ikad!”, “Tako je na Pelješac dovozio barkom jedan iz Blaca i mi bi kupovali kad bi ljetovali s djecom”, prisjećali su se ljudi, a fotka je u samo dva sata skupila više od 2.000 lajkova, prenosi portal Index.
Na istoj je stranici ljude nasmijala fotka plinske boce zavezana u dječjoj sjedalici u automobilu.

 

Beba plin u autu 🤣

Objavljuje Dnevna doza prosječnog DalmatincaUtorak, 20. srpnja 2021.

“Beba plin u autu”, bio je komentar uz objavu.
Pažnju je privukla i fotografija jedne žene koja se od sunca skrivala ispod kišobrana ukrašenog Betmenovim simbolom, prenose Nezavisne.

🔝🏖

Objavljuje Dnevna doza prosječnog DalmatincaUtorak, 20. srpnja 2021.

Ostavite komentar: