Njegovog lica se svi sjećamo: Evo kako danas izgleda Beograđanin sa “Kinder” čokolade FOTO

Kao dječak postao je zaštitni lik čuvene Kinder čokoladice na kojoj je i dan danas, a poslije modne karijere, sada je glumac i jedna od zvijezda u Veneciji.

Britanska markiza Ema Vejmut, inače prva tamnoputa markiza u istoriji ove zemlje, ovih dana se provodi u Veneciji, a društvo joj pravi jedan od njenih najboljih prijatelja – srpski maneken i glumac Alesandro Eger.

Alesandro je rođen 6. septembra 1991. godine u Beogradu, ali se porodica preselila u Italiju kako bi pobjegla od rata. Ostalo je istorija; postao je jedno od najpoznatijih lica sa omiljenih slatkiša svakog djeteta, prenosi b92

“Prije Italije sam živio na Banovom brdu, gdje mi još žive drugovi iz kraja, sa kojima sam i dalje u kontaktu.

Takođe, tu sam uvijek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo odaljili, ali čim sam imao priliku, uvijek sam dolazio. Jednostavno, to je dio moje krvi. Imao sam oko dvi ili tri godine, baka je živjela na relaciji Italija – Srbija, te smo išli autobusom od jedne do druge zemlje”, istakao je Alesandro prošle godine.

Danas je maneken i glumac, a dobio je i ulogu u nadolazećem filmskog hitu “Hous of Guči”. I prije toga imao je manje uloge u nekoliko ostvarenja, a još kao tinejdžer glumio je u seriji “T Band”.

Jednom prilikom otkrio je da je otišao od kuće još sa 17 godina kako bi ostvario svoje snove, a u tom periodu radio je i kao vozač pjevačice Glorije Gejnor. Modelingom je počeo da se bavi u 21. godini kada je debitovao za brend Versaće.

“Manekenstvo je stiglo mnogo kasnije, tek kad sam imao 21 godinu. Neki mjesec nakon snimanja u Rimu gdje smo snimali “Mediko in famiglia” čuvenu seriju gdje glumi i Milena Vukotić. Vratio sam se u Milano i tražio posao.

Ušao sam u Versaće i pitao sam da li im treba konobar, prodavac bilo šta, i to je čuo kasting direktor. Bilo je kao u filmovima, on je stajao iza mene i samo mi je rekao: “Dođi ti sa mnom”, izmjerio me i sutradan sam već sjedio sa Donatelom Versaće. Tako je počelo sve, bilo je jako zanimljivo da sam onda rješio da malo ostaviim glumu. Bilo je potrebno mnogo truda, mnogo treninga, dijeta i audicija. Ali od malih nogu, šta god da počnem, trudim se da osvojim zlato, i za to zlato sam se uvijek borio i mislim da mi je upravo to donjelo dobre rezultate. Najviše se cijeni trud, da ustaneš, da zoveš ljude, održavaš kontakte, agencije…

Da pokažeš svima koliko to želiš”, ispričao je svojevremeno za Blic.

Inače, ovaj zgodni 29-godišnjak je zauzet – već nekoliko godina uživa u ljubavi sa manekenkom Madalinom Doroftei. Par je praktilno nerazdvojan i često objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu, a moramo priznati da ovu Rumunku krasi nevjerovatna ljepota.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alessandro Egger (@alessandroegger)

Ostavite komentar: