Ni pištolj mu nije pomogao: Krenuo na izbacivača, pa se loše proveo VIDEO

Momak koji radi kao izbacivač u jednom noćnom klubu, uklonio je napornog gosta, ali ovaj nije odustajao i odlučio je da se vrati, i to sa pištoljem u ruci!

Nakon kraće rasprave odlučio je da potegne pištolj na izbacivača, ali ovaj momak je majstor mješovitih borilačkih sportova i to je pokazao odmah na djelu.

Upereni pištolj mu nije smetao da odradi svoj posao. Ubrzo je krenuo u napad i nezvanog gosta je žestokim udarcima poslao na patos.

Bili su to zaista žestoki udarci. Momak s pištoljem ubrzo je nokautiran, a zatim je izbacivaču stigla pomoć od ostalih kolega.

Pištolj je na kraju završio u njihovim rukama. Momak je pokazao izuzetnu hrabrost jer ne smije svako “da krene na pištolj”, pa čak i kad je u pitanju amater u rukovanju.

Borilački sportovi su definitivno prava stvar za sve one koji su spremni da rade opasne poslove kao što su izbacivači u noćnom klubu.

Ovaj momak je imao sreću da je MMA borac, a i bokserska vještina mu nije strana, pokazavši da krošeima mnogima može da zada glavobolju!

Ostavite komentar: