Kakva sreća! Dva puta ove godine osvojio džekpot na lutriji, već zna šta će sa parama

Šanse za dobitak na lutriji su male, ali muškarac iz Nebraske je imao tu sreću da pogodi brojeve i to dva puta ove godine.

Michael Christiansen iz Norfolka u Nebrasci je ranije ovog mjeseca osvojio 100.000 američkih dolara nakon što je kupio “srećku” 20 The Money Scratch, a svoj dobitak je preuzeo 15. oktobra u kancelariji lutrije u Linkolnu.

To mu je bilo drugo putovanje u njihovu kancelariju ove godine jer je u martu osvojio 50.000 američkih dolara kada je takođe kupio srećku samo nešto drugačiju (Money Clip).

“Nisam mogao vjerovati. Kakve su šanse da dobijete novac, nisam mislio da je to stvarno” rekao je Michael Christiansen u svom javnom saopštenju.

Na pitanje šta planira uraditi s novcem kazao je da ima nekoliko ideja, između ostalog, želi izgraditi garažu, a dio novca sačuvati za penziju. Takođe je rekao da je njegova kćerka nedavno preminula te da će pokušati da kupi kuću u kojoj je živjela.

Šanse za dobitak 100.000 dolara u igri 20x The Money Scratch su 1 na prema 80.000, naveli su iz Nebraska lutrije, a ovaj čovjek je imao dovoljno sreće. Iste šanse za osvajanje 50.000 dolara su u igri Money Clip, piše Klix.

Ostavite komentar: