Ima više udvarača od unuke: Baka (64) “grmi” kako izgleda FOTO

Inspirativna baka iz Australije postala je lični trener sa 48 godina, a godinu kasnije je prvi put pobjedila na fitnes takmičenju.

Baka opsjednuta fitnesom otkrila je da privlači više muške pažnje od svoje 19-godišnje unuke. Lesley Maxwell, 64-godišnjakinja iz Melburna, ima gotovo 75.000 pratilaca na Instagramu gdje redovno objavljuje fotografije na kojima pokazuje svoju nevjerovatnu liniju. S obzirom na to da je velika motivacija širokoj populaciji, podijelila je s obožavaocima par savjeta kako se ne udebljati za praznika, piše Mirror.

Potiče na izbjegavanje gomilanja prazničnih kilograma, zamjenjujući slatke i prazne poslastice jelima s visokim udjelom proteina, zaobilaženjem zašećerenih pića i treningom nakon božićne večere s porodicom i prijateljima.
“Moji savjeti za jelo tokom božićnog razdoblja bili bi jesti više puretine, a ne kolača”, rekla je Maxwell. “Jedno od toga je protein, dok se drugo razlaže u šećer.”

“Rekla bih da ostavite bezalkoholne sokove i vino jer su to prazne kalorije i obično se pohranjuju kao meka tjelesna masnoća”, preporučila je razvedena i popularna infuenserka. Takođe je preporučila da napravite kratku pauzu između obroka, a ne da se gušite u hrani.

Ostavite komentar: