Granice ne postoje: Glumačka legenda u 88. godini postala model FOTO

26.10.2023. | 17:31

Glumačka legenda Dejm Magi Smit (88) zvijezda je kampanje LOEWE-a koja je iznenadila cijeli (modni) svijet, dokazavši još jednom da moda ne poznaje godine, kao što je to recimo bio slučaj kada je Žoan Didion postala Celineov model ili kada je Vilijam Defo prošetao Pradinom pistom.


U istoj su se kampanji pojavili još i Greta Li, Žoš O’Konor i Tajong, ali upravo je 88-godišnja glumica ukrala sva svjetla reflektora, a nesvakidašnji odabir koji je izazvao sveopšte oduševljenje samo je dodatno učvrstio poziciju LOEWE-a kao jednog od najpopularnijih i najrelevantnijih modnih brendova na svijetu.

Legendarna profesorica MekGonagal (njen lik u franšizi Hari Poter) je pak ovim još jednom dokazala da sve što dotakne pretvara u magiju, a u ulozi modela se fantastično snašla. Odjevena u čupavi smeđi kaput španske modne kuće za proljeće/ljeto 2024. s predimenzioniranim rukavima i visokim ovratnikom, u rukama je držala LOEWE Puzzle torbu od tamnozelene kože i pozirala s licem razvučenim u onaj dobro poznati i obožavani topli osmijeh.

Dejm Magi Smit koja je osim po ulozi u Hari Poter franšizi poznata i po onoj Vajolet Krauli u seriji “Downton Abbey”, ali i brojnim drugim izvedbama, zanimljive stajlinge nosi i na ostalim fotografijama, a sve ih je fotografisao Jurgen Teler. Osim one već spomenute u krznenom kaputu, na jednoj sjedi na eklektičnom dvosjedu u crno bijeloj haljini s raskošnim volanima, pritom u krilu držeći LOEWE Paseo torbu, a tu je i treći set u kojem obučena u svilenu tamnoplavu haljinu i pozira s LOEWE Puzzle Fold Tote modelom.

Čim su fotografije kampanje ugledale svjetlo dana, internet je eksplodirao pa su salve oduševljenja i pohvala krenule pljuštati na svim društvenim mrežama i stizati sa svih strana svijeta.

Apsolutno zasluženo, dodali bismo, jer je ovo, ako se nas pita, jedan od najsvjetlijih modnih trenutaka ne samo ove godine, nego, vjerujemo, i decenije!