Da, možda ne izgledate najbolje… Iskusni ljudi otkrili zašto je jutarnji seks najbolja stvar ikada

Seks je dobar u bilo koje doba noći ili dana, ali budimo iskreni, jutarnji seks je najbolja stvar ikada.

Da, možda ne izgledate najbolje, kosa je u haosu i šminke nema (ili imate rakunske oči zbog razmazane maskare), ali ako dozvolite da vas to zaustavi, propustićete najbolji seks ikada!

Već ste raspoloženi

Ne znam za vas, ali ja sam spremna čim otvorim oči. Možda se osjećam seksi jer sam gola ispod pokrivača ili sam upravo imala sjajan san. Koji god bio razlog, vlažna sam i spremna sa prvim zracima sunca. I muškarci su, većinom.

Dan počne bolje

Koji je bolji način da mi počne dan od seksa! Zar to ne zvuči prelijepo? Ako jutro započnete orgazmom, teško je uništiti vam raspoloženje tog dana.

Već ste goli

Jedan od najboljih razloga za jutarnji seks jeste to što ste već goli. Nema mučenja oko kopčanja brushaltera ili brige kod izabirate seksi veš ili šminku. Ne, već ste goli pored njega u krevetu, on je svejedno već vaš, samo napred!

Tuširanje poslije seksa

Još jedna dobra stvar kod jutarnjeg seksa jeste to što se niste istuširali još uvijek. Pored toga, sjajan je osjećaj tuširati se (zajedno ili odvojeno) poslije seksa, osjećate se budnije i življe da prihvatite predstojeći dan.

Opušteniji ste u krevetu

Skoro da ne mogu da se sjetim boljeg razloga od ovog. Poslije dobrog sna, buđenje pored nagog tijela vašeg partnera je divna stvar. I osjećaj je nevjerovatan. Odmorni ste i nema tragova stresa sa posla još uvijek. Niste se svađali i nigdje ne kasnite. Uživajte u tome!

Opušteniji ste tokom cijelog dana

Lakše ćete prihvatati izazove koje vam život nametne i nema toga što može da vam uništi dan koji počne izbacivanjem viška nervoze iz sebe. Sva ta negativna energija odlazi i ispunjuje vas zadovoljstvo koje traje tokom čitavog dana.

Nema neprijatne tišine

Ako imate seks sa nekim koga ste relativno skoro upoznali, nema neprijatne tišine nakon što je djelo “urađeno”. Gotovo je sa seksom, budni ste u krevetu…. Šta sad? Da li se grlite, ili jednostavno se okrenete na svoju stranu ili ga izbacite iz kreveta?

Nema tih briga kod jutarnjeg seksa. Uostalom jutro je i dan počinje, on ima obaveze, vi imate obaveze, posao, šta god, tako da tu nema mjesta za neprijatnu tišinu. Šolja kafe i rastanak, jednostavno.

Jači orgazam
Vjerovali ili ne, orgazam je jači tokom jutarnjeg seksa. Vjerovatno zvuči čudno, ali još uvijek ste pospani i mozak ne funkcioniše u potpunosti, kao i čula koja su još uvijek pomalo uspavana. Orgazam je jači jer će da vas razbudi kao i sva vaša čula!

Sjajan izgovor da preskočite odlazak u teretanu
Treba da vježbate, ali vas mrzi da se vučete do teretane? Seks je savršeno rješenje. Da li znate koliko se samo kalorija sagorijeva tako? Mnogo! I to je samo misionerska poza. Zamislite kalorije koje nestaju kada mijenjate poze? Takođe se istežu mišići. Osjećaćete kako vam tijelo gori bez da provedete sat na traci za trčanje ili dizanje tegova.

Ostavite komentar: