Bilo je polomljenih zuba: Nastao opšti haos kada je ljubavnika uhvatila u preljubi

Izbijena četiri zuba, polomljena šaka, masnice, krivične prijave i bruka- epilog su ovonedjeljne tuče koja se dogodila u ljubavnom trouglu u Kragujevcu.

Policija je privela troje aktera nesvakidašnjeg događaja, a kako Kurir saznaje sve se odigralo u naselju Pivara. Imena privedenih u ovoj “švalerskoj aferi decenije” iz razumljivih razloga ne objavljujemo.

“Riječ je o medicinskoj sestri rodom iz Sarajeva koja povremeno radi u Njemačkoj, a udala se ovdje u Kragujevcu”, priča sagovornik iz istrage.

Ona je pozvala ljubavnika da dođe kod nje u stan dok joj je suprug bio odsutan. A onda je saznala da je ljubavnik “vara” sa drugom ženom. To je, teško podnijela, pa je pozvala svog drugog ljubavnika da dođe i prebije nevjernog narodski rečeno- prvog švalera!

“Na njegovu sreću on nije čuo telefon, zato što je bio u kafani”, kaže izvor upućen u istragu policije.

Onda je žena pozvala svog supruga i rekla da se u kući nalazi lopov! Kada je muž stigao nastao je haos. Suprug je zadobio snažan udarac pesnicom u glavu, zbog čega mu je zatvoreno oko i ostala mu je ogromna masnica.

Međutim, muž je onda uzvratio i tako prebio ljubavnika da mu je izbio četiri zuba, a sebi u tuči polomio šaku. U trenutku kada je stigla policija oni su se još makljali. Svi su privedeni, a suprugu i njegovom ocu policija je privremeno oduzela oružje!

Brak se raspao, a po svemu sudeći slijedi dug i neprijatan sudski spor.

Ostavite komentar: