Zabrinjavajuće vijesti iz bolnice: Marina Tucaković i dalje na respiratoru, životno ugrožena je

Marina Tucaković u utorak je hospitalizovana u KBC Dragiše Mišović gdje joj je pružena puna ljekarska njega i nalazi se pod budnim okom ljekara.

Pored teške maligne bolesti sa kojom se Tucakovićeva bori već godinama, korona virus je dodatno pogoršao njeno zdravstveno stanje.

Prema riječima Profesora Dr. Peđe Savića, zamjenika direktora KBC Dragiša Mišović, ona je i dalje u životnoj opasnosti, prenosi Alo.

“Negdje sam pročitao da je Marina skinuta sa respiratora, žena je u ekstremno teškom stanju, prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a kovid je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi i grip odnio, a posebno ovako nešto .

Ona je i dalje respiratorno nestabilna, sa metastazama na plućima i koronom… Na odjeljenju intenzivne njege je, životno ugrožena. Intubirana je kada je primljena u bolnicu i priključena na respirator, sa maksimalnim protokom kiseonika. Iz ove kuće sigurno niko nije dao informaciju da je Marina van životne opasnosti jer to nije istina. Žena je u ekstremno lošem stanju, to nije zbog korone već zbog maligne bolesti. Kada sam je vidio… Žena ne liči na sebe, istopila se, nema 40 kilograma”, rekao je Dr. Predrag Savić.

Ostavite komentar: