Susret sa srodnom dušom: Ove znakove horoskopa na proljeće će pogoditi Amorova strijela

Evo koja tri znaka očekuje proljetni susret sa srodnom dušom.

Jarac

Vi ste vrlo posvećeni porodici. Već zamišljate sebe kako formirate gnijezdo, a proljeće 2021. godine će vas približiti ostvarenju tog sna. Jarčevi koji su sami upoznaće nekog posebnog s kim će poželjeti da provedu ostatak života. Oni koji su već u vezi osjetit će kako taj odnos postaje sve ozbiljniji i snažniji.

Vjerovatno ste ranije imali dosta problema sa partnerom ili niste mogli da se povežete, mada ste željeli. U narednim mjesecima sve te poteškoće će nestati, komunikacija između vas i voljene osobe će se popraviti i vaš privatni život će krenuti u sasvim novom smjeru.

Ribe

Od svih drugih znakova Zodijaka vi ćete predstojećeg proljeća imati najviše sreće u ljubavi. Mnogi od vas su još u 2020. osjetili pravu ljubav i to će biti samo bolje u mjesecima pred nama. Posebno lijepe vijesti očekujte od 11. aprila. Već početkom proljeća moguća je bliska komunikacija s nekom dragom osobom ili prilika da obnovite staru ljubav. Smjenjivat će se ispunjeni i mirniji periodi, što će vam donijeti podršku bliskih osoba.

Oni koji već imaju partnera vjerovatno će učvrstiti vezu, pa je na vidiku još veća bliskost i venčanje. Dakle, veze koje upravo gradite su tu da potraju, i to zauvijek.

Vaga

Proljeće Vagama donosi dosta mira i spokoja u ljubavi. Oni koji su dugo u vezi biće presretni s partnerom i velike su šanse da se vjenčate, a samci će u tom periodu upoznati nekog s kim će poželeti da ostare. Zato iskoristite tu priliku da se družite, putujete i uživate u sitnicama. Vrlo je moguće da će vaša srodna duša zapravo prvo da pronađe vas.

Proljetne mjesece i početak ljeta obilježit će velika strast i ljubav, pa će vam ili biti još ljepše u vezi. Jedino neće opstati veze koje i ranije nisu funkcionisale, ali to će otvoriti prostor za neke nove, ljepše, piše alo.rs.

Ostavite komentar: