Šta nas čeka na kraju godine: Strijelcu velika sreća, Ribama stiže olakšanje

Ovan

Horoskop zadrugu polovinu 2021. godinu ovom znaku previđa konačno nadilaženje lošeg raspoloženja i depresije koje će biti dominantno početkom godine, a zatim slijedi period harmonične ljubavi i lijepih prijateljstava.

Okolnosti će vam ići na ruku, a vi ih morate znati iskoristiti na najbolji način kako biste savladali poslovne teškoće koje će se javiti u 4. mjesecu, a u 5. dodatno pogoršati. Sudbina će vam se čas smješkati, čas će vam okretati leđa. Vama se spremaju brojni izazovi kroz koje ćete morati sami proći.

Bik

Naredni period godina donijet će poboljšanje na polju porodice i prijateljstava. Ovo će biti i vrijeme kada ćete morati ozbiljno povesti računa o zdravlju.

Sve važne stvari trebate riješiti do sredine maja, a plodove svog rada ubirat ćete od juna. Pazite i širom otvorite oči – tokom ljeta suočit ćete s jednom izdajom.

Blizanci

Početak godine će biti idiličan period za vas, ako ne napravite neku kardinalnu grešku. Moguća su brojna poslovna putovanja. Najbolje vesti i najljepši događaji čekaju vas u 9. mjesecu, kao i poboljšanje financijske situacije.

Od 10. mjeseca će vam sve ići od ruke i pratit će vas sreća što god da napravite. Ipak, u 11. mjesecu stiže razočaranje kao posljedica grešaka koje ste napravili u jednom periodu života.

Rak

Za vas, 2021. godina je period dobrih djela koje ćete činiti za druge, ali i za svoju dušu. Sudbina će vas za to dobro nagraditi. U ljubavi, trebate se čuvati sukoba, naročito tokom ljeta. Teškoće na poslu mogu se javiti u 9. mjesecu, a mogući su i svađe u porodicom i s prijateljima.

Na vama je da se potrudite da uklonite sve vanjske faktore koji utiču na odnose s voljenim osobama i sve bi trebalo biti u redu.

Lav

Za pripadnike ovog znaka ovo će biti emotivno prilično stresna godina, dok će na polju karijere izuzetno napredovati. Moguće je i dugo, zanimljivo putovanje. Sve probleme na poslu rješavaćete lako, ali u 8. mjesecu ćete primiti vijesti koje će bitno uticati na sve planove koje ste imali.

Dva puta tokom godine decembru bićete savladani emocijama zbog uspomena iz prošlosti i to će biti vaš najosjetljiviji period. Ne dozvolite da to utiče na ostale aspekte vašeg života, jer se sve lako može okrenuti u negativnom smjeru.

Djevica

Početkom godine vaša kreativnost će posustati pa tada ne bi valjalo da započinjete nove poslove. Koncentrirajte se na završavanje starih. Sasvim je izvjesna dobra financijska stimulacija, zahvaljujući vašem trudu u 2021. godini.

Prva polovina godine je i period kada će se odnosi s porodicomi dodatno učvrstiti, a ako je bilo sukoba, tada će se razriješiti. U 8. mjesecu vas čeka velika, ali neodložna kupovina pa na vrijeme počnite štedjeti. U 10. mjesecu stižu nevolje – shvatit ćete da su mnoga obećanja bila prazna, zbog čega ćete se osjećati nemoćno i frustrirano.

Vaga

Na poslu ćete uživati u ugodnoj, prijateljskoj atmosferi. S druge strane, moraćete se maksimalno posvetiti porodici, posebno starijim članovima.

Pored toga, bavićete se neplaniranim renoviranjem i kupovinom, što će vas učiniti zadovoljnim. Moguće su bezrazložne ljubomorne scene od strane partnera, ali te trzavice će brzo proći.

Škorpija

Uz malo pritiska i puno samopouzdanja, vas u drugoj polovini 2021. godini čeka čista sreća. Ipak, nemojte letjeti u oblacima – šansa za loš period u 5. mjesecu je vrlo visoka. U porodici će vladati mir, a kako godina odmiče, financijska situacija će se sve više popravljati.

Za vas je važno da ne vjerujete svakoj informaciji koju dobijete, jer će mnoge od njih biti zlonamjerne i potpuno neistinite. Početkom godine predstoji vam uspješno putovanje. Moguće su neke poteškoće na poslu, koje će se intenzivirati u zimskom periodu.

Strijelac

Početak i kraj godine donijeće vam veliku sreću i uspjeh, ali sredinom godine suočićete se s financijskim teškoćama.

Mogući su konflikti i tenzija na emocionalnom i porodičnom polju. 7. mjesec možete lako iskoristiti da preokrenete stvari u svoju korist, samo se trebate dovoljno potruditi. Krajem 8. mjeseca moguća je ljubavna avantura, koja bi mogla završiti razočaranjem.

Jarac

Život svakog pojedinca rođenog u ovom znaku bit će totalno drugačiji, sve ovisi o datumu vašeg rođenja. Neke Jarce čeka velika sreća, a druge totalni kolaps. Ipak, svaki predstavnik znaka Jarca sreću može pronaći u kreativnosti i ljubavnim vezama. Krajem godine mogući su zdravstveni problemi pa je ključno da se što prije posvetite prevenciji.

Oni Jarci kojima će sreća biti naklonjena imat će veliki uspjeh na poslu i čeka ih novčani dobitak u obitelji. Oni kojima sreća nije naklonjena, ipak će osjetiti radost u 5. mjesecu, ali će morati naporno raditi kako bi održali kvalitetu života. Najteži period za vas je od 6. do 8. mjeseca 2021. U jedanaestom mjesecu može doći do problema na poslu.

Vodolija

Predstavnicima ovog znaka čitave godine će nedostajati vremena da završe sve što su planirali i sve što im je nametnuto. Druženja će biti manje nego inače zbog previše obaveza, a sva pažnja biće usmjerena na posao.

Morate raditi na smirenju i ne dozvoliti sebi da se previše živcirate, jer vas to može dovesti u neugodne situacije. U 5. i 7. mjesecu se posebno čuvajte brzopletih odluka – to će uglavnom biti loši potezi. Krajem godine predstoji vam izvjesni gubitak. Budite oprezni s nekim osobama u komšiluku.

Ribe

U 4. mjesecu vam stiže olakšanje – stresnom periodu je kraj. Dominiraće sreća, harmonija u ljubavnim odnosima, lijepa komunikacija s prijateljima te prilika da riješite porodični problem koji već dugo traje.

Što se tiče financija, neophodan je oprez, naročito tokom 10. mjeseca. U posljednjem mjesecu 2021., astrolozi upozoravaju na povećan rizik od nezgoda.

Ostavite komentar: