Šta li će Jelena reći? Duško Tošić i bivša supruga Ace Lukasa u provodu na privatnoj proslavi

Brak Duška Tošića i popularne pjevačice Jelene Karleuše jedna je od omiljenih tema domaćih medija.

Njihova ljubav vrlo često dovođenja je u pitanje, međutim Duško Tošić i njegova supruga Jelena Karleuša svojim postupcima do sada su uspijevali da demantuju brojne natpise koji su se pojavili u medijima.

Naime, Duško je prije nešto više od mjesec dana organizovao privatnu proslavu za svoje prijatelje, zbog koje je došao iz Turske na nekoliko dana. Ono što je interesantno jeste činjenica da je proslavi navodno prisustvovala i bivša žena Ace Lukasa, Sonja.

“Osim fudbalera na žurci su bile neke djevojke poznate iz klubova i Sonja”, otkriva izvor, te nastavlja: “Niko ne zna otkud Sonja tu i kako se zatekla u Duškovoj ekipi, čak su se mnogi začudili kako su pristali na to znajući da sve odmah izađe u medijima i da će biti prenapumpano.”

“Duško je to organizovao sa nekim ortacima, pa je neko od tih drugova vjerovatno zvao Sonju. Ali njih dvoje se nisu obazirali na to ko gleda i šta li neko misli, doduše, nisu ni stajali zajedno, ne znam da li su se jedno drugom javili, znam da su jednom nazdravili”, završava izvor.

Nije poznato da li je pomenutoj proslavi prisustvovala Duškova supruga Jelena, te da li je uopšte znala za ovaj poduhvat koji je Tošić realizovao sa svojim prijateljima, piše Alo.

Ostavite komentar: