Spavala sa preko 100 oženjenih muškaraca! Tvrdi da svi žele drugu ženu

Gvinet Li (51) je otkrila zašto bira da bude ljubavnica, koji su to muškarci koji ulaze u aferu s njom i kakav je to život.

Serijska ljubavnica je otkrila šta je zapravo razlog nevjerstva, kao i da je spasila mnoge brakove.

Međutim, česta promjena intimnih partnera može imati veliki uticaj na naš organizam, a takođe može biti i pokazatelj određenih stanja.

“Filmski producenti, finansijeri… samo su neki od muškaraca sa kojima se trenutno viđam, a svi žele drugu ženu”, rekla je žena koja je spavala sa preko 100 oženjenih muškaraca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Gvinet ističe da je bila sa preko 100 oženjenih muškaraca, koji sa njom imaju poprilično otvoren odnos i koji joj se na neki način povjeravaju. Međutim, druge žene je ne podržavaju:

Neke žene su ljute na mene. Jednom prilikom je trudna poznanica čula da se viđam s oženjenim muškarcem i okomila se na mene. Na jednom događaju me udarila i optužila da ljudima uništavam porodice. Nije trebalo da se brine, nema šanse da bih se uopšte okrenula za njenim mužem. Razmišljam o ljudima koji me kritikuju i pitam se: “Jeste li srećni kod kuće gledajući jutarnje emisije? Ili žudite za uzbuđenjem, poput mene?”.

Gvinetin omiljeni tip ljubavnika su bogati, intelektualni muškarci širokih pogleda.

“Dobila sam skupu odjeću i nakit. Nedavno sam dobila auto i šarmantnu sliku Salvadora Dalija”,  rekla je Gvinet kako često dobija predivne poklone od svojih ljubavnika.

Ostavite komentar: