Serija novih slika s jahte: Karleuša nakon razvoda pomjera granice FOTO

Jelena Karleuša nakon odmora u Turskoj bacila se u ozbiljne poslove, nastupa skoro svaki dan. Budući da je nedavno objavila saopštenje da se razvodi od Duška Tošića, o novim epilozima razvoda nismo još uvijek obavješteni, a radoznali mediji iz dana u dan prate svaki njen korak ne bi li saznali neku novu informaciju.

Pop diva koja inače svoju intimu čuva samo za sebe, kada su slike u pitanju, ipak je otvorenija i transparentnija. Posljednja serija novih slika s jahte, na crnogorskom primorju, nadmašila je sve prethodne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jelena Karleuša je prije nekoliko godina svoje tijelo dovela do savršenstva i bukvalno može da se pohvali figurom pješčanog sata. Nema ni gram viška, a fotografije u bikiniju su najsmjelije koje je ikada plasirala na Instagramu. Ipak, Karleuša je sada otišla korak dalje i objavila set slika s jahte gdje je skoro, pa potpuno gola. Oko struka i zadnjice ima samo donji dio kupaćeg, a njene poze i stav govore o tome koliko je samouvjerena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Iako joj svaki odjevni komad stoji kao saliven i sve što obuče izgleda veoma skupocjeno, Karleuša najbolje izgleda na slikama za vrijeme ljeta jer se tu vidi sva njena savršenost. Njene nove slike govore da sloboda nema cijenu te i da je žensko tijelo jedno od najsavršenijih darova prirode. U nastajanju ovih slika Jelena je shvatila da nema šta da izgubi te ih je i objavila. Ove fotografije mnogi i okarakterisali kao neprikladne ali one kriju osim vizuelnog efekta i sjajnu poruku – ljubav prema sebi i svom tijelu je najvažnija.

Ostavite komentar: