Seksi tverkom preznojila sve: Glumica za kraj kao od šale napravila špagu VIDEO

Ples Kardi Bi (27) i reperke Megan Di Stalion (25) iz novog muzičkog spota za pjesmu “WAP” je pravi hit na internetu i fanovi igraju uz pjesmu i postavljaju video snimke na mnogim društvenim mrežama, a glumica Vanesa Hadžins (31) je jedna od njih.

Naime, lijepa glumica je u ponedjeljak popodne objavila seksi ples u kom igra sa koleginicom DJ GG Magri, a njihovi izazovni pokreti su podgrijali maštu brojnih muškaraca.

31-godišnja zvijezda “High School Musical” je postala zvijezda na Tviteru kada su njeni fanovi vidjeli impresivan performans, koje su izvele na ćebetu na Vanesinom travnjaku, a onda su krenuli brojni pozitivni komentari obožavatelja.

“Niko više ne treba da igra ovaj ples poslije Vanese. Devojka je pokidala”, glasio je jedan od komentara na Tviteru.

Vanesa je tom prilikom obukla roze topić, crni šorts i imala je dugu kovrdžavu kosu puštenu niz leđa, dok je njena koleginica obukla bijeli top, crveni šorts i imala je crni šešir na glavi.

Djevojke su sve vrijeme treskale guzom, a onda je Vanesa uradila špagu i šokirala sve gledaoce. Ovaj video snimak je pogledan više od 500.000 puta na aplikaciji “Tik Tok” za manje od 24 sata.

Ostavite komentar: