Podržala je Karleuša: Ana Jovanović se oglasila nakon navoda da ima aferu sa Duškom Tošićem

Nakon navoda medija da fudbaler Duško Tošić, suprug pop zvijezde Jelene Karleuše ima aferu sa blogerkom Anom Jovanović, oglasila se Ana.

Naime, Anu je šira javnost upoznala kao suprugu pjevača Peđe Jovanovića, poznatijeg kao Peđa Blizanac, a one je povodom navoda medija objavila stori i demanotavla da je u bilo kakvoj vezi sa Tošićem.

“Poštovani pripadnici sedme sile, zamolila bih u svoje lično ime, a i u ime ostalih aktera ove iskonstruisane afere da prestanete sa objavljivanjem lažnih informacija, jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvema porodicama, prije svega našoj djeci. Hvala”, napisala je ona na svom Instagram profilu.

Lijepa brineta je nedavno bila na putovanju u Dubaiju, kao i Duško, sa kćerkama Atinom i Nikom, a nesumnjivo da je u Dubaiju u tom trenutku bilo još ljudi sa naših prostora, ali su ih pojedini mediji zbog toga spojili.

“Draga Ana, njih samo treba žaliti, jer život u tolikoj mržnji i zlu nije život”, ogovorila je Karleuša na svom Instagram storiju, na Aninu objavu.

Ana je veoma atraktivna, a na Instagramu, gdje je prati više od 266.000 ljudi, nema zajedničke fotografije sa Peđom, dok je on na njegovom profilu ranije objavljivao njihove fotografije.

Peđa i Ana iz braka imaju troje djece, dva sina i kćerku, ona ne voli da se eksponira u javnosti, te se gotovo nikada ne pojavljuje sa njim na javnim događajima, piše Telegraf.rs.Ostavite komentar: