Pjevačica upoznala roditelje novog momka: Ceca povodom slave posjetila dečkovu porodicu

I dok su svi pomislili da je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović otputovala na Kipar zbog video snimka koji je podijelila sa pratiocima na Instagramu, istina je pak drugačija.

Naime, snimak je objavila jer su joj kumovi poslali kako izgleda njeno omiljeno ljetovalište za vrijeme zime, a Ceca je danas posjetila Kragujevac, rodno mjesto njenog izabranika Bogdana Srejovića, prenosi Blic.

Porodica njenog dečka slavi krsnu slavu Sveti Jovan Krstitelj, te je tim povodom Ceca posjetila Bogdanovog oca, Miloša Srejovića, inače poznatog sportistu.

Ovo je ujedno bio i povodom da se Ceca upozna sa porodicom njegnog izabranika sa kojim je već dva mjeseca u ljubavnoj vezi.

U trenutku kada je u medijima objavljeno da Ceca ima novog dečka, oglasio se Miloš, koji je ljubavnu vezu svog sina prokomentarisao na sljedeći način:

“Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoljetni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primjetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje miješao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i vidio tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu”, rekao je Miloš Srejović za beogradske medije i dodao:

“Juče sam iz medija saznao da se moj Bogdan zabavlja sa Cecom. Nije mi to ništa pominjao ranije, kad smo se čuli posljednji put, rekao mi je da ćemo se uskoro vidjeti i pričati. Trebalo je da dođe kući za Božić, ali je bio nešto spriječen”, rekao je nekadašnji atletski šampion.

Ostavite komentar: