“On je meni zaista zadovoljstvo”: Ceca otkrila koliko uživa u ulozi bake

Ceca Ražnatović je za domaće medije otvoreno pričala o svom unuku Željku Ražnatoviću, kom posvećuje svaki slobodan trenutak, te je istakla da njemu daje svu pažnju koju nije davala svojoj djeci jer je tada imala mnogo više obaveza.

“Mi moramo da se organizujemo, svako od nas je zaposlen i ima svoje obaveze. On ima pomoć u Titelu, priteknu mu Bogdanini, kad su u Beogradu ja sam tu, kad nemam obaveza naravno da ću biti sa njim, to mi je ogromno zadovoljstvo. Kad sam bila mlađa, kad su moja djeca bila u pitanju, za tako nešto nisam imala snage, a sad imam i previše. Valjda to ide sa zrelošću, on je meni zaista zadovoljstvo. Svi radimo, pa se lijepo organizujemo”, rekla je Ceca u emisiji Ekskluzivno.

Ona je dodala i da je vrlo nježna i da uživa u maženju i igranju sa unukom.

“Imala sam i svoju djecu, ja sam uvijek pokazivala tu svoju nježniju stranu. Ja jesam emotivna žena i nježna žena po prirodi. Mi se mazimo po cijeli dan, ja ga snimam. Osamdeset odsto slika i klipova su mi sa bebom, telefon mi je sjajan”, rekla je folk zvijezda u pomenutoj emisiji, prenosi Blic.

Ostavite komentar: